Tunari Case Concept

7 motive pentru a cumpăra o casă lângă pădure

Bloc sau casă? Este ecuația pe care multă lume încearcă să o rezolve, cântărind atent avantajele și dezavantajele. Nu e o decizie care sa se ia în 2 minute, pentru că poate fi una pentru o viață întreagă. Iar viața merită trăită într-un mediu propice pentru echilibrarea timpului petrecut la serviciu cu cel liber. Astfel, vă oferim 7 motive pentru care să alegeți mutarea într-o casă aflată lângă o pădure dintr-un complex nou din Tunari.

 

  1. Pădurea înseamnă aer curat. Reprezintă evadarea și intrarea într-o lume sănătoasă. Pădurea ajută nu doar la sănătatea fizică, dar și la cea mentală.
  2. Temperaturi plăcute vara, protecție iarna. Vara ne topim și căutăm orice felie de umbră, pentru a respira cât de cât mai bine. E un adevăr verificat din iunie până în septembrie între betoanele Bucureștiului. Nimănui nu îi este ușor să simta că trece printr-o perdea groasă de aer de 40 de grade în zilele toride de vară. O casă lângă pădurea Tunariului promite să te scutească de acest calvar, asta pentru că temperaturile scad cu grade bune vara, datorită barierei verzi de lângă casă. Mai mult, iarna casa este protejată de viscolul născut în câmpia din jurul capitalei.
  3. Lipsa claxoanelor. Claxoane pe stradă, nervi, stres, gălăgie maximă, care sunt ingredientele unei zile normale din cartierele bucureștene, toate acestea dispar dacă ai o casă lângă pădure. Tu creezi atmosfera, tu alegi ce să asculți, tu decizi când îți oferi minute, ore de liniște necesare dupa orele de muncă.
  4. Gradină mare. Atât copiii, cât și adulții au nevoie de un spațiu al lor, de un colț de Rai pe care să-l amenajeze așa cum visau. Cei mici adoră să alerge neîncetat prin curte, să-și împrăștie jucăriile peste tot, să aibă un cățel, o pisică, în timp ce cei mari iubesc să facă planuri, să-și imagineze unde vor pune o băncuță, două scaune. Și unde va sta cușca lui Azorel.
  5. Distanța mică față de aeroportul Otopeni. Cum vacanțele par din ce în ce mai accesibile acum, apropierea de un aeroport nu trebuie scoasă din ecuație. De la Tunari la Otopeni sunt mai puțin de 9 kilometri. Astfel, în ziua plecării nu trebuie să te grăbești, poți oferi familiei mai multe clipe relaxante în grădină, poate un ceai la masa cu vedere spre pădure. Sună bine, nu?
  6. Facilități pentru copii. Grădinița și școala sunt în centru, faci doi pași până acolo. În Tunari există și un dispensar, în cazul în care aveți probleme medicale. Mai mult, un complex sportiv generos poate fi folosit, în cazul în care într-o zi preferați altceva decât o plimbare în pădure sau un picnic în curte.
  7. Dezvoltarea personală a copilului. Apropierea de natură înseamnă atât o poartă deschisă către cunoașterea plantelor și a animăluțelor care-i aparțin, cât și către o serie de activități care-i pot servi copilului în viață, la viitoare aventuri în natură.

Cu siguranță, numărul motivelor pentru care preferați o casă lângă pădure în Tunari poate crește. Și le puteți descoperi imediat cum vă veți instala în camerele generoase ale locuințelor. Până să faci acest pas, te așteptăm să ne cunoști, să ne pui câte întrebări dorești, să vezi cum ar putea arăta noul camin, în cadrul unei vizionări. Avem răspunsuri pentru toate curiozitățile tale și le poți afla atât discutând cu un specialist Tunari Case, cât și vizitându-ne site-ul. Te așteptăm!

Exit mobile version