Tunari Case Concept

Curtea casei, loc de joacă și imaginație

Să stai la curte – e visul multor români, care fie vor să scape de agitația din bloc, fie vor un spațiu mai mare, în care să-și dezvolte creativitatea, să-și primească prietenii și să-și crească altfel copiii. O casă cu o curte mare, precum găsiți în Tunari Case Concept, oferă o mulțime de avantaje, e un univers pe care-l puteți amenaja așa vă doriți, pentru a vă simți cât mai confortabil. Primele cine din noua casă se vor transforma într-o adevărată ședință de arhitectură, în care veți așterne pe hârtie (sau tableta) planul pentru amenajarea fiecărui colț de curte. Ce poate mai fi mai frumos decât să vezi cum paradisul dumneavoastră poate deveni și mai frumos, pentru că îl configurați așa cum doriți?

Spațiul verde de lângă casele din Tunari Case Concept este mult mai generos decât o alee dintre blocuri. Impactul vizual este remarcabil. Gândiți-vă că vă treziți dimineața, dați perdelele la o parte și sunteți înconjurat de un verde crud. Frumos, nu? Sigur, gazonul trebuie întreținut. Pare o muncă grea, dar este mai degrabă o relaxare să tunzi iarba într-o după-amiază cu soare.

Nu doar gazonul îi dă curții un farmec aparte, ci și curcubeul de flori de care va puteți bucura. S-ar completa de minune, ca într-un tablou admirat în vreun muzeu cunoscut. Parfumul florilor și sutele de culori ale acestora dau o stare de bine inegalabilă. Recomandarea noastă este să întindeți un șezlong lângă perdeaua de flori, să citiți o carte bună sau, pur și simplu, să ascultați muzică.

Curtea e locul ideal pentru copii, e raiul jucăriilor, terenul de alergare continuă pentru cei mici. Spațiul din spatele blocului se dilată în curtea casei din Tunari Case Concept și le oferă copiilor cele mai frumoase zâmbete. Știm cu toții câtă energie au. Și ce loc mai bun de consumat această energie decât curtea propriei case?

O casă cu o curte mare înseamnă și posibilitatea de a avea un animal de companie. Un cățel s-ar potrivi de minune în acest colț de Rai. Ar fi prietenul perfect pentru copii și partenerul ideal de joacă în curte. Ați avea loc destul pentru a-i amenaja o cușcă foarte confortabilă. Asta dacă nu preferați să-l țineți în casă.

Serile din curtea casei nu se compară cu cele petrecute pe balcon, cu privirea la miile de mașini ce trec pe stradă. În Tunari Case Concept îți poți invita prietenii la o petrecere în curte. Nu trebuie să vorbești în șoaptă, ca nu cumva să-ți bată un vecin în țeava caloriferului. Curtea oferă o intimitate aparte, unde discuțiile se pot prelungi în noapte.

Pentru a vă vedea viitorul, vă așteptăm să ne vizitați și să vă programați o vizionare. Vă asigurăm că veți fi impresionați și vă veți imagina instantaneu cum ar putea arăta curtea casei, după ce vă instalați. Pentru alte întrebări, puteți contacta un specialist Tunari Case Concept.

Exit mobile version