Tunari Case Concept

Din Tunari Case Concept, vacanțele sunt aproape

Un lucru de care trebuie ținut cont când decideți să vă cumpărați o casă sau un apartament este, inevitabil, distanța față de mijloacele de transport în comun sau apropierea de drumuri sau locuri importante. Iar acum, în ritmul amețitor în care se desfășoară viața, distanța mică de acasă față de locații de relaxare e vitală.

Complexul Tunari Case Concept este amplasat astfel încât să îndeplinească toate dorințele viitorilor posesori de locuințe. În casa sau apartamentul din Tunari vă puteți face liniștiți planuri pentru evadări de weekend sau pentru concedii mai lungi. Aveți toate motivele din lume să faceți exerciții de imaginație, care se vor transforma în vacanțe de vis. Nici nu poate fi altcumva, având în vedere că aeroportul Otopeni este la câțiva kilometri distanță. 8, mai precis. Adică doar câteva minute de mers. De acolo, lumea pare mai aproape ca niciodată.

Dacă nu doriți să plecați din țară, la masa din curtea mare a noului dumneavoastră cămin din Tunari Case Concept puteți să vă gândiți la câteva zile fie la munte, fie la mare. Opțiunea “munte” înseamnă 5 kilometri până la DN1 și apoi încă puțin peste 100 până la stațiunile de pe Valea Prahovei, alături de familie. Opțiunea “mare” vă va duce tot pe DN1, apoi pe Centura Bucureștiului spre Autostrada Soarelui. De acolo, mașina va „înghiți” repede distanța până la Marea Neagră.

Munte, mare, locații superbe din străinătate – la toate puteți avea acces ușor dacă vă cumpărați o casă sau un apartament în Tunari. Dacă doriți, putem să construim împreună trasee către oaze de relaxare. Sau putem să vă oferim toate răspunsurile la întrebările despre căminul viselor dumneavoastră. Trebuie doar să vă programați pentru o vizionare. Vă așteptăm.

Exit mobile version