Tunari Case Concept

Finisările fac diferența la Tunari Case Concept

Mutarea într-unul din apartamentele din Tunari Case Concept reprezintă un pas important în viață. Din acest motiv, finisările vor fi deosebite și-i vor încânta pe cei care doresc să-și schimbe căminul. Punctul de start al gândirii acestui proiect a fost ca spațiul să fie valorificat la maximum și să ofere un grad de confort ridicat. Un prim punct forte al apartamentelor din Tunari este reprezentat de costurile mici pentru energia termică.

Materialele folosite pentru termoizolație și izolație fonică sunt noi. Sigur, există și opțiunea încălzirii în pardoseală pentru doritori. Aceasta se poate asigura prin utilizarea unor pietre cu o eficiență termică sporită. Iar specialiștii asigură că se vor reduce cu peste 50% costurile față de încălzirea clasică.

Un alt atu al apartamentelor din Tunari este faptul că spațiile sunt decomandate și prezintă deschideri mari, pentru ca lumina naturală să invadeze fiecare cameră. Bineînțeles, se poate opta și pentru instalarea diferitelor tipuri de jaluzele. Ambientul apartamentelor va fi asigurat de centrale individuale, pentru un confort cât mai mare. Mai mult, dormitoarele vor fi prevăzute cu instalații de aer condiționat, care vor alunga vara căldura sufocantă.

Un element deosebit al apartamentelor din Tunari este faptul că exteriorul va fi curat. Zidurile blocului nu vor avea cabluri, fire și tot felul de alte elemente prezente la clădirile din marile orașe. Astfel, aspectul general va fi plăcut, aerisit, modern. Dacă vreți să vedeți cum arată un apartament din Tunari Case Concept, vă puteți programa o vizionare. Specialiștii Tunari Case sunt pregătiți să vă răspundă la toate întrebările și să vă ofere sfaturi despre viitorul dumneavoastră cămin.

Exit mobile version