Tunari Case Concept

Parcul, un atu pentru Tunari Case Concept

Plimbarea în parc aduce o mulțime de beneficii organismului. Nu o spunem doar noi, ci o mulțime de cercetători, cei britanici fiind cunoscuți pentru miile de studii făcute pe această temă. Pentru cei mari, stresul acumulat la locul de muncă dispare cu fiecare pas pe care-l faci în parc. Este doar unul din zecile de beneficii ale plimbării. Pentru bunici, e prilej de întâlnire cu oameni dragi, cu care pot povesti câte-n lună și în stele. Pentru copii, parcul este locul perfect pentru consumarea energiei. Și știm cu toții că au multă energie.

Tunari Case Concept vă oferă nu doar casa visurilor dumneavoastră, detalii suficiente găsiți la noi pe site, ci și apropierea de parcul din Tunari. Faceți doar câțiva pași din propria locuință până la locul în care comunitatea își dă întâlnire, cu un singur scop: relaxarea. Aleile generoase, îmbrățișate de copaci, sunt numai bune pentru plimbarea de după-amiază. Pentru cei matinali, o plimbare de 30 de minute pe aleile frumosului parc pot reprezenta doza de energie care să îi alimenteze toată ziua.

Nu trebuie să vă faceți griji că o să fiți claxonați de vreun biciclist grăbit, care își închipuie că este la concurs. Parcul din Tunari are trasee special amenajate pentru amatorii de ciclism. Sună bine, nu? Dacă nu aveți bicicletă, nu ezitați să vă cumpărați una. E un mod excelent de a face sport și de a vă încărca din plin cu energie pozitivă.

Micuții care nu știu să meagă pe bicicletă sau care preferă alt tip de mișcare au parte de o zonă cu leagăne moderne, lângă care se pot întâlni cu prietenii de joacă. Și nu e tot. Tiroliana, turnulețele și cățărătorile creează o atmosferă de aventură parcă soasă din filme. Totul este înconjurat de vegetația de un verde impresionant și relaxant. La 2 pași de acest colt de paradis al copiilor, părinții se pot destinde la o partidă de tenis de câmp, fără să-și facă griji în ceea ce-i privește pe cei mici.

Aer curat, vegetație, alei curate, piste de biciclete, loc de joacă – sunt tot atâtea motive și avantaje pentru alegerea unei locuințe în Tunari Case Concept. Dacă tot nu sunteți convinși, haideți la noi, întrebați-ne orice și vă vom răspunde. Ai de unde alege : apartamente moderne în Tunari sau vile spațioase care se învecinează cu pădurea. După întâlnirea de la biroul nostru, vom face și o plimbare prin parc, pentru ca discuția să meargă și mai ușor. Te așteptăm cu drag !

Ne gasiti si pe Facebook: https://www.facebook.com/tunaricaseconceptro/ sau la telefon 0731.300.600

Exit mobile version