Termeni și condiții

Website-ul tunaricaseconcept.ro este proprietatea TUNARI CASE CONCEPT S.R.L. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza tunaricaseconcept.ro , numit in continuare site-ul, proprietarul  site-ului fiind numit generic, in continuare, TUNARI CASE CONCEPT S.R.L. Accesul si utilizarea site-ului tunaricaseconcept.ro se face in stricta conformitate cu prezentele reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

  • Acces

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii si transmiterea unor solicitari de oferte. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. TUNARI CASE CONCEPT S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta. Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

  • Drepturile utilizatorului

Utilizatorul  tunaricaseconcept.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul, si sa-l utilizeze doar in scopul pentr care acesta a fost creat, neavand voie sa extraga texte imagini din continutul acestuia.

  • Obligatiile utilizatorului

Prin accesarea prezentului site sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita la):

– aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
– garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.;
– neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase;
– interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;

– obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului.

Nu sunt permise:
– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
– incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
– folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

  • Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala

TUNARI CASE CONCEPT  ofera acces liber la site-ul tunaricaseconcept.ro  si va permite sa vizualizati, sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, necomerciale. Drepturile de autor pentru informatiile existente pe acest site sunt detinute de TUNARI CASE CONCEPT  sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site (inclusiv imagini) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea prealabila explicita, prin acord scris cu TUNARI CASE CONCEPT  sau, în cazul în care este necesar,  partenerii sai.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor, respectiv Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, si sunt proprietatea TUNARI CASE CONCEPT  sau a partenrilor sai. In cazul incalcarii orcarui drept de proprietate intelectuală ne vom adresa instanțelor de judecată competente in vederea repararii prejudiciului suferit.

Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al TUNARI CASE CONCEPT , TUNARI CASE CONCEPT  nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi asociat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de TUNARI  CASE CONCEPT . TUNARI CASE CONCEPT  sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. TUNARI CASE CONCEPT nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. TUNARI CASE CONCEPT  nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupus a fi fost cauzata de/ sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de  TUNARI CASE CONCEPT prin intermediul site-ului intr-un mod care contravine legislatiei statului roman, Comunitatii Europene sau internationale in materie de drepturi de autor si proprietate intelectuala, atrage raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

TUNARI CASE CONCEPT  isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace accesarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul accesarii este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita  TUNARI CASE CONCEPT sau partenerii sai, produsele si serviciile acesteia.

  • Disponibilitatea serviciului

TUNARI CASE CONCEPT  isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, oricand, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site.

TUNARI CASE CONCEPT  nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica , persoana juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

TUNARI CASE CONCEPT  poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

  • Clauza de neraspundere

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord ca utilizarea site-ului se face pe propria raspundere.

Site-ul tunaricaseconcept.ro  este un site cu continut informativ,  TUNARI CASE CONCEPT promovand servicii proprii prin intermediul acestuia.

Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru  TUNARI CASE CONCEPT.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea TUNARI CASE CONCEPT.

TUNARI CASE CONCEPT nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului .ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora.